Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní čističky odpadních vod Hellstein, se kterými ušetříte na všech frontách

Rodinná společnost Hellstein dodává vlastní patentované čističky odpadních vod pro domácnosti i průmysl více než 24let. Unikátní řešení dokáže výrazně snížit provozní náklady a šetří životní prostředí

Rodinná společnost Hellstein dodává vlastní patentované čističky odpadních vod pro domácnosti i průmysl více než 24 let. Unikátní řešení dokáže výrazně snížit provozní náklady a zároveň šetří životní prostředí. Zjistěte, v čem jsou nové STMH čističky jedinečné. 


Jediná čistička, která pracuje na principu třístupňového čištění
Čistička STMH je jedinou technologií na českém trhu, která pracuje na principu třístupňového čištění. Odpadní voda se recykluje ve dvou nádržích. Nejdříve se nashromáždí v jímce, kde se usadí pevná složka a vypaří se běžné čistící prostředky. Poté voda přeteče do dalších částí. Na řadu přijdou speciální bakterie, které vodu zbaví nečistot. Toto patentované řešení spojuje to nejlepší z mechanického a biologického postupu.


Úspora až 55 % elektrické energie a další výhody
Kapacita nádrže na zbytkový kal vystačí až několik let, než je potřeba jej odstranit. Odpadají proto měsíční poplatky za vývoz a údržbu, které se ročně mohou vyšplhat na několik desítek tisíc korun. Přečištěnou vodu navíc můžete dále bezpečně využít k zalévání nebo vypustit do přírody. 


Přímý výrobce, který nabízí komplexní a profesionální služby
Rodinná firma Hellstein je přímý výrobce čističek odpadních vod s vlastním technologickým zázemím, bohatým know-how a skvělým týmem lidí. Díky tomu se můžete spolehnout na další nadstandardní služby, které jsou spojeny s oblastí čištění odpadních vod. Například  široké poradenské, projekční a montážní služby nebo řešení na klíč. 

Proč je čistička odpadních vod STMH bezúdržbová?


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 
Reklama