Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poznejte EXACT INFINITY! Pilu pro řezání velkých průměrů trubek až "do nekonečna"

Pila EXACT Infinity je navržena pro řezání největších trubek na světě. Jedná se o zcela nový typ systému pro řezání trubek Exact, který využívá řetězový uchopovací mechanismus. Díky flexibilitě seg...

Pila EXACT Infinity je navržena pro řezání největších trubek na světě. Jedná se o zcela nový typ systému pro řezání trubek Exact, který využívá řetězový uchopovací mechanismus. Díky flexibilitě segmentů řetězu vám umožňuje řezat trubky od průměru 360mm (14") až do nekonečna. Díky možnosti prodloužení uchopovacích řetězů.

Infinity je k dispozici ve třech různých modelech v závislosti na vašich potřebách. Všechny modely dokážou řezat všechny základní materiály včetně oceli, nerezavějící oceli, plastů a litiny/tvářné litiny. Standardní vybavení Infinity zahrnuje řetězy na pokrytí rozměrů trubek (vnější průměr) od 360 mm (14“) do 1850 mm (73“). Pokud potřebujete řetězy pro řezání trubek nad 1850 mm (73“), jednoduše si objednejte další řetězové segmenty, které se prodávají v krocích po 2 m (78“).

NOVÁ PROVEDENÍ PILY INFINITY
Pilu EXACT Infinity jsme uvedli na trh před rokem v prvním, standardním modelu a od té doby jsme od našich zákazníků obdrželi skvělou zpětnou vazbu a návrhy. Na základě těchto návrhů jsme aktualizovali řezačku Infinity a nyní ji nabízíme ve třech různých modelech, aby lépe vyhovovaly vašim potřebám!

Může řezat všechny trubky od 360mm (14") výše

Řezání a úkosování litiny v jednom procesu

Nastavení hloubky řezu

Konstantní posuv s připojením na vrtačku

Máte-li další dotazy nebo si chcete objednat, kontaktujte nás na 601 222 558 anebo info@antprofitools.cz

 

www.antprofitools.cz

www.exacttools.cz 

Více informací


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 
Reklama