Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová generace ponorných 6" automatických čerpadel Divertron do vrtů a studní

Kompaktní ponorná čerpadla s integrovanou elektronikou. Čerpadlo se při odběru automaticky spouští, po ukončení odběru se vypíná, je chráněno proti suchému chodu a zvýšené četnosti spouštění.


První generace čerpadel Divertron byla vyvinuta již v roce 2007 a zaznamenala průlom na trhu ponorných čerpadel s integrovanou řídicí elektronikou. Od té doby bylo nainstalováno přes milion kusů těchto čerpadel, a nyní nastal čas tuto laťku znovu pozvednout.

Druhá generace překonává svými charakteristikami již tak skvělou generaci první. Zároveň je zde však kladen větší důraz na účinný provoz, což znamená vyšší výkon s nižší spotřebou energie.

Nový Divertron tak již v předstihu splňuje požadavky MEI nařízení týkající se energetické účinnosti. Zároveň byl Divertron konstruován pro větší odolnost a snazší instalaci, servis i údržbu.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama