Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BEST – váš partner pro dopravní infrastrukturu

Společnost BEST, a.s. se zabývá výrobou a prodejem betonových stavebních prvků pro venkovní architekturu, dopravní infrastrukturu i podzemní sítě.

BEST trouby se štěrbinovými žlaby patří k nejmodernějšímu způsobu liniového odvedení povrchových vod ze zpevněných ploch, to znamená z vozovek, zpevněných krajnic, dopravních ploch, parkovišť, skladovacích a manipulačních ploch a dalších dopravních staveb. Jsou vyráběny ve všech třídách zatížení D400, E600 a F900.

Systém liniového odvodnění BEST trub se štěrbinovými žlaby se skládá ze základních dílů trub s vtokovou štěrbinou, z čisticích a vpusťových prvků (pro snadnější údržbu odvodňovacího systému a snadnější napojení na kanalizační řad) a dalších doplňkových výrobků, jako jsou např. záslepky apod. Velkou výhodou těchto trub je jejich samotné technické řešení, které umožňuje odvedení povrchových vod do skrytého průtočného profilu mimo odvodňovanou plochu. BEST trouby se štěrbinovými žlaby o stavební šířce 450 mm jsou schopny pojmout velké množství odváděné vody, a to velmi rychle a efektivně.

BEST trouby se štěrbinovými žlaby jsou vyráběny z litého betonu pevnostní třídy C45/55 se stupněm vlivů prostředí XF4 dle ČSN EN 206+A1. Vynikají svou vysokou odolností proti agresivnímu prostředí (mráz, CHRL) a vysokou odolností proti mechanickému poškození. Proto na tyto výrobky BEST poskytuje záruku 20 let.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 
Reklama