Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si vhodnou velikost bojlerů AQ. Nabídka je široká

V dnešní době je velmi důležité využívat teplou vodu ekonomicky a nákup vhodné velikosti bojleru proto hraje důležitou roli. V nabídce bojlerů AQ si jistě vyberete ten správný.

Vhodně zvolený bojler na teplou vodu dokáže ušetřit energie při ohřevu vody. Objem zásobníkového ohřívače volte tak, aby nebyl zbytečně velký a nenahřívali jste vodu, kterou ani nespotřebujete nebo naopak příliš malý, kdy by vám naopak teplá voda nestačila a museli jste čekat na její dohřívání.

Elektrické bojlery na vodu AQ (Aquatic) nabízejí široké rozpětí objemů zásobníků. Můžete si vybrat menší bojlery na vodu, což je například bojler s objemem 30 l nebo 50 l. Pro větší spotřebu vody sáhněte po zásobnících s větší litráží, jako je například bojler s objemem 80 l, 120 l nebo 200 l.

Co můžete od bojlerů Wterm AQ očekávat
Tyto zásobníkové ohřívače vody fungují na tlakovém principu - jde o tlakové zásobníkové ohřívače, kterými můžete zásobit teplou vodou více odběrných míst. Bojlery AQ se zavěšují svisle na zeď, většinou na místa, jako jsou rohy místností nebo předem připravené prostory.

Tělo zásobníků je vyrobeno z odolného ocelového smaltovaného plechu. Aby se uvnitř zásobníků netvořila koroze, je zde umístěna ochranná hořčíková anoda. Bojlery se velmi jednoduše ovládají. Mají tepelnou pojistku a termostat, který automaticky řídí ohřev vody v bojleru. Teplotu vody si můžete nastavit až na 65 °C, která je dostačující i na ochranu proti množení bakterií legionelly.

Bojlery AQ můžete umístit jak do rodinných domů, bytů, chat a chalup, tak i do firem nebo ubytovacích objektů. Hodí se všude, kde potřebujete teplou vodu, ale nejste připojeni na rozvody teplé vody.

Bojlery Wterm


Wterm, s. r. o.
logo Wterm, s. r. o.

Jsme česká značka ohřívačů vody s více než 20letou tradicí. U našich výrobků se můžete spolehnout na vysokou kvalitu, dlouhou životnost a spolehlivost. V naší nabídce najdete ohřívače pro domácnosti i komerční prostory i veškeré potřebné příslušenství.

 
 
Reklama