Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chemický a technologický servis úpraven vody EuroClean

Veškeré úpravny vody vyžadují pravidelné kontroly. EuroClean řeší pravidelný servis, kalibraci parametrů i výměnu spotřebního materiálu a to u jakéhokoliv systému úpravy vody.

Poskytujeme individuální řešení pro naše partnery v oblasti úpravy vody pro horkovodní, teplovodní i parní okruhy a v neposlední řadě také pro chladicí systémy.

Našim zákazníkům pomáháme upravovat technologickou vodu, současně s vodou hospodařit pomocí řešení a odborných znalostí, které zvyšují produktivitu, šetří vodu a energie.

Společným znakem postupů úpravy vody v energetice je snaha minimalizovat korozi, tvorbu úsad a mikrobiální život. Ve všech okruzích se jedná zejména o korozi a úsady, v chladicích okruzích přibývá navíc nebezpečí vzniku mikrobiálního života.

Podporujeme širokou škálu průmyslových odvětví, včetně výroby nápojů a potravin, farmacie, zdravotnických zařízení, komerčních objektů.

Dodáváme kompletní technologie úpravy vody, včetně návrhu, projekce, výroby, montáže, uvedení do provozu a kompletního pravidelného servisu.

V rámci chemického servisu zajišťujeme:

  • Úpravu vstupní vody pomocí změkčovacího filtru, dávkování a případné doplnění provozních chemikálií na základě rozborů.
  • Dávkování chemických prostředků pro chemické odplynění a zbavení zbytkové tvrdosti. 
  • Analytické ověření koncentrace inhibitoru koroze v okruhu.
  • Odběr vzorků vody a jejich kontrolní chemický rozbor u napájecí, přídavné, kotelní vody i kondenzátu u vybraných sledovaných parametrů dle příslušné normy.
  • Vyhodnocení výsledků analytického rozboru včetně návrhu nápravných opatření.
  • Zajištění odstranění případných zjištěných závad.
  • Celkovou kontrolu zařízení (těsnost, funkčnost, nastavení)

Chemický servis EuroClean


EuroClean, s.r.o.
logo EuroClean, s.r.o.

Úprava vody a problémy spojené s úpravou a filtrací vody. EuroClean se specializuje na projekce, výrobu a dodávky technologických celků řešících nestandardní problémy investorů s vodou a vodním hospodářstvím.

 
 
Reklama