Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na seminář: DECENTRAL - Systémy decentrálního čištění odpadních vod pro obce

Přednášející: Ing. Jan Topol, Ph.D., autorizovaný inženýr vodohospodářských staveb

Program semináře:

Na semináři se seznámíte s Výzvou SFŽP č. 7/2021: Domovní čistírny odpadních vod. Ukážeme Vám, co zvážit při rozhodování a zda je Decentral vhodné řešení pro konkrétní obec. Dále projdeme ukázky odborných posudků a žádostí o dotaci. Připomeneme vše, na co pamatovat při projektování a čeho se naopak vyvarovat. Seznámíme Vás s typovými smlouvami mezi občany a obcí a se svými zkušenostmi z realizací. Předvedeme Vám reálný monitoring, dispečink a zkušenosti s provozem. Po obědě navštívíme realizované řešení Decentralu v obci cca 10 km od Čáslavi.

Odpolední program po obědě a návštěvě obce s Decentralem je vyhrazen pro projektanty. Představíme Vám ukázky konkrétních projektů, typových řešení, instalačních schémat, řešení s vypouštěním do vsaku, řešení s vypouštěním do povrchových vod, vyřízení změn PRVKUK, formuláře pro zaměřování jednotlivých nemovitostí, zásady a tipy pro tvorbu výkazů výměr a další. V průběhu bude prostor pro diskuzi a dotazy.

Seminář je určen pro:

  • Projektanty
  • Obce
  • Vodoprávní úřady

Závazné potvrzení účasti nejpozději do 15. června 2023 na e-mail: info@decentral.cz.

Účast na semináři je bez poplatku.

Těšíme se na setkání s Vámi.

 

Seminář je zaměřený na problematiku decentrálního čištění odpadních vod v obcích systémem domovních ČOV.


TopolWater, s.r.o.
logo TopolWater, s.r.o.

Výroba a prodej domovních čistíren odpadních vod TOPAS pro 5 - 300 osob, kompletní dodávky komunálních ČOV s obchodními názvy MONOBLOK-T a FLEXIDIBLOK, subdodávky technologických celků, systémy pro čištění průmyslových odpadních vod.

 
 
Reklama