Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Technologický kontejner pro zatláčení vody

Vysokotlaký čerpací agregát, umístěný v technologickém kontejneru, je navržen pro zatláčení ložiskové vody do ropných vrtů.

Vysokotlaký čerpací agregát pro zatláčení ložiskové vody do ropných vrtů je umístěný v technologickém kontejneru, což zajišťuje lepší mobilitu zařízení. Tento agregát je vybaven sofistikovaným systémem řízení, který umožňuje optimalizaci provozu v souladu s aktuálními požadavky. Systém umí udržovat požadovaný tlak, průtok a hladinu v zásobních nádržích, což je klíčové pro úspěšné zatláčení ložiskové vody do ropných vrtů.

Díky umístění v technologickém kontejneru je agregát snadno přenosný a připraven k použití na různých místech vrtů. Kontejner poskytuje dostatečný prostor pro umístění všech potřebných komponent, včetně čerpadla a řídicího systému. 

Vysokotlaký čerpací agregát AQVT je vybaven vysokotlakým tříplunžrovým čerpadlem AQL 56 - 50 - XL, které je umístěno v technologickém kontejneru. Toto čerpadlo je klíčovou součástí agregátu a zajišťuje vysokotlaký výkon potřebný pro zatláčení ložiskové vody do ropných vrtů. Součástí je také elektromotor s řemenovým převodem, soustrojí, sací potrubí, výtlačné potrubí, odpadní potrubí a elektrický ovládací systém technologie. 

Pro více informací nás, prosím, neváhejte kontaktovat!


AQ PUMPY, s.r.o.
logo AQ PUMPY, s.r.o.

Výroba, vývoj a servis vysokotlakých čerpadel, čerpacích zařízení a speciálních agregací na zakázku jako jsou vysokotlaké zařízení pro tlakové zkoušky, vysokotlaké čistící stroje pro sanace betonu a odstraňování barev, rzi a odolných usazenin. Společnost ...

 
 
Reklama