Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Aliaxis Vás zve do své kavárny na veletrhu Vodovody a kanalizace 2023

Společnost Aliaxis Vás zve do své kavárny, kterou pro Vás vytvoří na svém stánku č.18 v hale 3 na výstavě Vodovody a kanalizace 2023, který se uskuteční 23. - 25. května v Praze. Těšíme se na setkání.

Srdečně Vás zveme na neformální setkání na našem stánku č. 18 v hale č. 3 na nadcházejícím veletrhu VOD-KA 2023. Rádi bychom Vás pozvali na šálek vynikající kávy, který Vám připraví zkušený barista, a při této příležitosti probrali novinky na Vaší i naší straně.

Chtěli bychom Vám představit novinku ve výstavbě potrubních sítí - digitálního asistenta WorkFlow, který mění systém práce a umožní výrazně zefektivnit spojování PE sítí. Rádi bychom Vám jeho fungování a výhody představili přímo na našem stánku.

K dispozici budou nejen kolegové Jiří Janich a Jakub Butovič, kteří mají na starosti vodovodní a plynovodní sítě, ale také kolega Jan Paulus, který Vám rád ukáže výrobky pro hospodaření s dešťovou vodou, její vsakování, retenci i akumulaci a využívání.

Kromě výborné kávy na místě či s sebou si budete moci odnést také materiály, katalogy a hlavně kontakty na kolegy, kteří Vám kdykoliv v budoucnu velmi rádi pomohou ve fázi projektové přípravy či při montáži.

 

Více informací o veletrhu a vstupenkách


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama