Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Grundfos AKCE 2023 - ověřená řešení pro Váš dům a zahradu

V akčním sortimentu najdete domácí vodárny, ponorná čerpadla nebo odvodňovácí čerpadla pro rodinné domy a zahrady.

Novinkou AKCE 2023 jsou zdokonalená čerpadla SB a SBA. Ponorná čerpadla SB a SBA jsou součástí našeho portfolia čerpadel pro čerpání čisté vody ze studní. Tato čerpadla mají nyní nový robustnější motor s vyšší hydraulickou účinností.

Získejte stálý tlak vody díky regulaci otáček

Mnoho rodinných domů je vybaveno tradičními systémy pro zvyšování tlaku vody s čerpadly s konstantními otáčkami, která běží 2,5–5 hodin denně při maximální spotřebě energie. V důsledku toho mají vyšší spotřebu energie a jsou často předimenzované. Tradiční systém pro zvyšování tlaku spotřebuje o 40–70 % více energie než vysoce účinná čerpadla pro zvýšení tlaku vody v závislosti na spotřebě vody.

Odpovědí je čerpadlo pro zvýšení tlaku vody s pohonem s proměnlivými otáčkami, které se přizpůsobuje požadovanému nastavení tlaku a požadavkům na průtok, a tím šetří energii.
Grundfos SCALA2 má inteligentní ovládání čerpadla, které neustále monitoruje tlak vody v kohoutcích a reguluje výkon podle poptávky.

Více informací


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama