Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podomítkové moduly JIKA vám ušetří čas a čas jsou peníze

Podomítkové moduly JIKA se snadno instalují a servisují. Jsou vhodné pro nové úsporné toalety, ale i pro starší WC mísy. Nabízejí velký výběr tlačítek a náhradní díly jsou spolehlivě dostupné.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Podomítkové moduly JIKA umožňují montáž všech základních typů zařizovacích předmětů. Vyhovují pro starší typy WC mís i pro nové klozety s úsporným splachováním. Existuje více druhů, modul můžete využít pro instalaci umyvadel, urinálů i bidetů.

V případě instalace do klasické stěny jsou vhodné podomítkové moduly pro obezdění. Pokud jej chcete instalovat do sádrokartonu, zvolte moduly s rámovou konstrukcí.

Rámový modul navíc nedává tak velký prostor k chybám při montáži: nemusí se obezdívat, snadno se u něj nastavují veškeré roviny a výška, zároveň nepotřebuje nijak silnou předezdívku. Nosnost modulu je testována na 400 kg, stejně jako nosnost všech klozetů značek LAUFEN, JIKA a ROCA. Pokud se tedy výrobky těchto značek kombinují, je zaručeno, že jsou pro používání zcela bezpečné.

Samozřejmostí je možnost nastavení množství splachovací vody. Je to z toho důvodu, že dopředu není jasné, zda na modul bude skutečně montován úsporný klozet. Na trhu je stále velké množství výrobků, které jsou konstrukčně starší a menší splachovací množství pro omytí mísy nestačí.

Více informací najdete na www.jika.cz.

 
 
Reklama