Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nechybujte při výběru domácí vodárny. Oslovte Mistra Karla, skutečného odborníka.

Správně vybrat domácí vodárnu z pohodlí obýváku pomohou videa z reálných instalací a rady Mistra Karla, skutečného specialisty s 34 roční praxí z instalací, zprovozňování a servisu čerpadel.

Při hledání domácí vodárny nebo čerpadla najdete spoustu e-shopů, které se prezentují jako specialisté v čerpací technice. Ale většina z nich jsou pouze nepřehledná tržiště, která mají příliš široký sortiment, čerpadla na cokoliv a spoustu dalšího příslušenství. Zaměstnanci již neznají vlastnosti jednotlivých čerpadel, vodáren a nemají s nimi praktické zkušenosti. Jejich úkolem je především prodat s minimálním zájmem o potřeby zákazníka. Dobře zvládnou jen přesouvání krabic ze skladu do dodávky a tisk faktur. Bezradný laik se v tržišti a ve výběru vodárny zcela ztratí, protože výkonů, vlastností, konstrukcí a technických údajů je nespočet. Přitom výkon jakékoliv vodárny je nutné zvolit "akorát" včetně souvisejících potrubí, elektrických kabelů a dalšího příslušenství. 

Jsem Mistr Karel, garant a poradce našeho e-shopu specializovaného na vodárny s frekvenčními měniči. Tyto moderní systémy pro vrty, studny a pro posílení tlaku jsou malé, tiché, úsporné a přesto pracovité. Výstupní tlak je konstantní a stabilní díky principu řízení otáček čerpadla. Naše vodárny perfektně znám i díky 34 ročním zkušenostem ze skutečných montáží a servisu. Umím vodárny navrhnout komplexně, včetně správné dimenze potrubí a kabelů. Nejprodávanější stavebnice MEGASET uspoří spoustu práce s instalací a zprovozněním. S mými radami a zkušenostmi zvládnete MEGASET instalovat sami, bez nedostatkových řemeslníků. Pište na cerpadla@eco-smart.cz, volejte na 603 561 170.

Rady a videa Mistra Karla

 
 
Reklama