Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spodní/zadní odpad není při rekonstrukci WC v paneláku překážkou

V současné době jsou v oblibě závěsné mísy hladkých tvarů nejen pro svůj moderní design, ale také pro jednodušší údržbu. Pokud máte u stávajícího záchodu svislý nebo zadní odpad, nemusíte zoufat...

Představte si ve své koupelně novou moderní mísu s oblými tvary, která jednoduše splyne s interiérem. Nechte se rozmazlovat dokonalým komfortem díky spojení funkcí WC a bidetu. Elegantní design toalety INTEGRA v sobě ukrývá sprchovací trysku pro intimní hygienu žen i mužů. Vy si tak při každé návštěvě toalety můžete dopřát pocit dokonalé čistoty a svěžesti. Řešení 2 v 1 je oblíbené nejen pro svoji prostorovou nenáročnost a praktičnost, ale zejména zdravotní aspekty.

Inovativní technologie oboustranného splachování, automatické samočištění sprchovací trysky, snadno odnímatelné sedátko a mísa bez oplachovacího kruhu s hladkým povrchem, zabraňujícím usazování nečistot, jsou prvky, které splňují náročná hygienická kritéria a usnadňují údržbu sanity.

ŘEŠENÍ JE JEDNODUCHÉ...

Váš starý kombi záchod nahradí stojící toaleta INTERA s předstěnovým modulem KOMBI BLOCK. Splachovací nádržka a potřebné přípojky jsou ukryty v úzkém pevném rámu z kvalitního hliníku. Přední stěna z tvrzeného bílého mléčného nebo černého skla, s tlačítky pro úsporné i plnohodnotné splachování vytvoří v místnosti jedinečný designový prvek. Díky sanitárnímu modulu provedete výměnu stojící toalety jednoduše. Vyhnete se bourání, obezdívání splachovací nádržky a nevznikají další vícenáklady.

Odměnou Vám bude moderně vyhlížející sprchovací toaleta, která se stává samozřejmou součástí moderního bytu. Návštěva WC může být příjemným zážitkem...

 

Možnosti stojících toalet INTEGRA a WC modulů KOMBI BLOCK


WATERGATE s.r.o.
logo WATERGATE s.r.o.

WATERGATE s.r.o. (provozovatel e-shopu) jsme na trhu od roku 2009 a specializujeme se na sprchovací toalety INTEGRA a přídavné elektronické bidety. Zajišťujeme technické poradenství, odbornou montáž, záruční a pozáruční servis.

 
 
Reklama