Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzemní nádrže na dešťovou vodu na veletrhu FOR ARCH se slevou

Na stánku 2C12 vystavíme podzemní nádrže Garantia a nově také ekonomickou řadu nádrží 4rain. Na veletrhu je můžete objednat se slevou 10% a ke každé objednané podzemní nádrži získáte čerpadlo zdarma.

I letos vsi můžete na našem stánku prohlédnout samonosné monolitické nádrže Columbus a Li-Lo pro využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti. Letos navíc na stánku představujeme nové nádrže ekonomické řady 4rain. Tyto nádrže jsou kvalitní samonosné nádrže monolitické konstrukce, které se instalují do nezámrzné hloubky a není potřeba je obetonovávat. Jsou určené pro zelené nepojezdové plochy a představují ekonomickou variantu k nádržím Garantia od totožného výrobce, taktéž určenou k celoročnímu využívání dešťové vody na zahradě i v domě. Na stánku vystavíme nádrž Mono, která se dodává v objemu 3000, 4000, 5000 a 6800 l.

Co dalšího jsem na veletrhu pro Vás připravili?

  • Výpočet velikosti nádrže a návrh řešení přímo na místě
  • Poradenství k dotačnímu programu Nová zelená úsporám
  • Montážní vide a z instalací provedených společností Aquanix
  • Poradenství pro projektování - CAD a BIM podklady
  • Katalogy a ceníky
  • Veletržní sleva 10 % na objednávky uzavřené na veletrhu a po registraci i sleva platná celý další rok
  • Ke každé objednávce podzemní nádrže ponorné čerpadlo DROWN zdarma

Montáž samonosných nádrží Garantia a 4rain

Instalují se do nezámrzné hloubky a voda tak téměř nepodléhá zkáze vlivem vysokých teplot a světla. Plastové nádrže mají velkou výhodu z hlediska manipulace a rychlosti montáže. Oproti svařovaným nádržím přináší značnou úsporu na armování, bednění a vlastním betonu. 

Více informací o veletrhu FOR ARCH a vstupenky zdarma


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama