Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chránit své duševní vlastnictví je vaše právo, minimalizujte rizika

Ať už jste tvůrcem unikátního jména, výrobku, designu, služby nebo třeba softwaru, je ve vašem nejlepším zájmu chránit své duševní vlastnictví.

Chránit své duševní vlastnictví je vaše právo

Ať už jste tvůrcem unikátního jména, výrobku, designu, služby nebo třeba softwaru, je ve vašem nejlepším zájmu chránit své duševní vlastnictví. Už v počátcích vašeho kreativního procesu je tudíž vhodné zakoupit i unikátní doménu, která se k vašemu projektu váže.

DOMÉNOVÉ JMÉNO je unikátní adresa na internetu v podobě názvu, který umožní nejen vašim klientům snadnou cestu k vám. Včasnost koupě doménového jména rozhoduje o tom, kdo získá právo tento název používat. I díky tomu, že nákup domény je jednoduchý a nízkonákladový proces, bývá doménové jméno často zneužíváno proti skutečným majitelům daného názvu (značek).

MINIMALIZUJTE RIZIKA
  • Bez včasné registrace domény se ochrany vašeho názvu na internetu můžete domoci jen ve sporu; na koupi domény vám vystačí 100 Kč, zatímco pro vedení doménového sporu si připravte desítky tisíc.
  • Domény často registrují zaměstnanci na své jméno, při odchodu z firmy odchází i s doménou.
ZÍSKEJTE BENEFITY
  • I doménu můžete prodat. Pokud má velkou návštěvnost nebo se váže k úspěšnému projektu, lze její hodnotu zpeněžit při převodu na nového vlastníka.
    • Pouze koupí domény lze získat výhradní právo k lehce zapamatovatelnému názvu.
KROKY K ZÍSKÁNÍ DOMÉNOVÉHO JMÉNA

Zdroj:AMSP ČR


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama