Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak a proč si vybrat Swim spa. Těchto 5 bodů vás přesvědčí

Pokud je vaším snem vytvořit si doma soukromý wellness, a ještě mít jedno zařízení, ve kterém si užijete jak odpočinek, tak pohybové aktivity, nemusíte dlouho přemýšlet. Toto všechno a mnohem více vám dopřeje Swim spa.

Pixino / Shutterstock.com
Zdroj: Pixino / Shutterstock.com

1. Kombinace několika zařízení v jednom 

Swim spa je produkt pocházející z Ameriky, které je kombinací tři wellness zařízení v jednom — vířivky, bazénu a zařízení s protiproudem. Jeden den si můžete užívat plavání nebo cvičení ve vodě a druhý den si třeba dopřát hydromasážní koupel a pořádně si odpočinout. Důležité je ale to, že si přitom užijete volný čas a spoustu zábavy se svými blízkými.

2. Máte různé možnosti výběru 

Výhodou je, že se Swim spa ušetříte prostor. Nemusíte řešit, na které místo usadíte vířivku a kam umístíte bazén. Na trhu najdete volně stojící i zapuštěné modely. Toto zařízení je navíc vhodné jak pro exteriér na zahradu či terasu, tak dokonce i pro interiér. Modely se liší i rozměry, hloubkou vody, počtem trysek a dalšími vlastnostmi, proto je důležité, abyste si otestovali jednotlivé modely napuštěné. Jen tak se rozhodnete, který vám bude nejlépe vyhovovat. I Americké modely najdete na českém trhu, například u Welldo.cz.

3. Máte zajištěnou snadnou instalaci 

Oproti klasickému bazénu má Swim spa několik výhod. Jde o zařízení, které je snadno přenosné. Stačí z něj vypustit vodu. Také je kompaktní a nezabere vám tolik místa. Instalace a údržba je navíc opravdu jednoduchá.

4. Ušetříte finance za provoz i údržbu 

Počáteční pořizovací investice může být vyšší. Ale i tak ve výsledku ušetříte, protože Swim spa si pak můžete užívat celoročně za minimálních provozních nákladů. Uspoříte s ním finance jak za energie, tak i za údržbu. Chcete-li mít jistotu energetické úspory, zaměřte se při výběru na kvalitní zařízení s izolací. Úsporu energií vám zajistí také termokryt, který je u těchto akrylových zařízení celkem nutností. Tyto izolace jsou zároveň zárukou celoročního využívání a ochranou proti poškození během zimních měsíců.

5. Zajistíte si zábavu na dlouhé roky 

Pokud vyberete vysoce kvalitní model, máte jistotu nízkého rizika poruchovosti, naopak výrazné odolnosti a dlouhé životnosti. Zajistíte si tak zábavu i odpočinek pro celou rodinu, a nebudete se muset o nic starat.

Více informací

 
 
Reklama