Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Časté dotazy ohledně domácí vodárny SCALA2

Někteří instalatéři, kteří pracují s našimi domácími vodárnami SCALA2, se ptali, jaké mají při instalaci použít nástroje. Jiní si zase nebyli jistí, co znamenají kontrolky LED. Nabízíme tedy pár rad, které by v tom měly udělat pořádek.

Utažení spojů a zapojení sání

Při utahování spojů domácí vodárny SCALA2 nepoužívejte žádné nástroje, použijte jen ruce (jak je znázorněno na štítku). Přestože jsou přípojky robustní a vyztužené, použitím nástrojů byste je mohli poškodit. Spoje tedy prosím utahujte pouze ručně.

Totéž platí při připojování sání. V nezbytných případech můžete k povolení konektoru sání použít šroubovák. Konektor je však nutné utahovat ručně, dokud pevně nedoléhá k těsnění. Nikdy nepoužívejte k utahování nástroje. Více informací se dozvíte našem rychlém průvodci.

Kontrolky LED

Alarmy vodárny SCALA2 upozorňují na problémy v instalaci např. poruchu napájecího napětí, netěsnost v soustavě, provoz nasucho, překročení maximální doba chodu aj.

Informace k jednotlivým alarmům a signálkám nejdete v Provozním a montážním návodu.

Všechny provozní návody najdete vždy na našem webu u výrobků v sekci Dokumentace.

Více informací


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama