Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Mini-Cobra

Přístroj na čištění trubek o Ø 20 – 50 (75) mm. Osvědčený, praktický přístroj pro rychlé použití při ucpání trubek, např. v kuchyni, koupelně, na toaletách.

Přístroj s ruční klikou a šestihranným unášečem pro běžné pohonné stroje - (elektrické, pomalu běžící vrtačky nebo šroubováky s plynulým pohonem). Pro čisticí spirály Ø 6, 8 a 10 mm. Spirálový buben z nárazuvzdorného plastu zesíleného skleněným vláknem. Rychloupínací sklíčidlo. Spirála Ø 8 mm , 7,5 m dlouhá.

REMS Mini-Cobra S Set

Bleskurychlá změna směru otáčení při posuvu spirály vpřed a zpět prostřednictvím rychlého přepínání také při plném zatížení beze změny směru otáčení motoru.

Elektrický přístroj na čištění trubek s rychlým přepínáním, na trubky Ø 20 – 50 (75) mm. Pro čistící spirály Ø 8 a 10 mm. Pohonný stroj s bez údržby pracujícími převody, univerzálním motorem 230 V, 50–60 Hz, 630 W, s pravým a levým chodem s extra silným kroutícím momentem při nízkých otáčkách, bezpečnostním spínačem.

Plynulé, elektronické řízení otáček (tlačítko „přidávání plynu“) od 0 do 950 min-1. Spirálový buben z nárazuvzdorného plastu zesíleného skleněným vláknem. Spirála Ø 8 mm, s jádrem, délka 7,5 m. V pevném kufru z ocelového plechu.

Více informací


 
 
Reklama