Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nádrže na dešťovou vodu s 10% slevou a systémy odvodnění na online veletrhu STŘECHY PRAHA

Na online veletrhu STŘECHY PRAHA vám ve dnech 26 a 27. 2. představíme podzemní nádrže Garantia na dešťovou vodu a systémy pro vsakování a retenci dešťové vody.
Vstupenku získáte zdarma po registraci.

Veletrh bude probíhat ve dnech 26 - 27. února od 9 do 18 h na https://online.strechy-praha.cz/

Podzemní nádrže Garantia

Na online veletrhu STŘECHY PRAHA Vám představíme podzemní nádrže Garantia Columbus, Cristall a Li-Lo. Získáte veškeré dostupné materiály, prohlédnete si montážní video, dostanete se na náš online kalkulátor velikosti nádrže, budete se moci poradit s naším technickým zástupcem o Vašem konkrétním řešením přes videohovor nebo chat nebo si nechat zpracovat posudek pro dotační program Dešťovka. Současně nádrže můžete objednat s 10 % veletržní slevou – voucher bude k dispozici ke stažení v prostředí stánku.

Vsakování a retence

Společnost Nicoll dodává na trh vsakovací bloky (inspekční i neinspekční) a tunely GARANTIA, které představují řešení pro velké objekty i rodinné domy, mají vysoký vsakovací výkon a je možné je pojíždět až 60ti tunami. Jejich hlavní výhodou je nízká hmotnost a tedy snadná manipulace s nimi, velmi snadná montáž a variabilita a také možnost je stohovat. To usnadňuje skladování a dopravu.

V rámci projekční podpory pomáháme s výpočtem velikosti a návrhem vsakovacích galerií a retenčních nádrží. K dispozici jsou také naše online kalkulátory pro dimenzování, knihovna CAD detailů, montážní návody a poskytujeme také poradenství a technickou pomoc přímo na stavbě.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama