Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podtlakové odvodnění Akasison na online veletrhu STŘECHY PRAHA

Na online veletrhu STŘECHY PRAHA Vám představíme podtlakové odvodnění Akasison z PE-HD, které je využíváno převážně k odvodnění plochých střech. Přijďte a zjistěte více na našem stánku.

Budete si moci stáhnout veškeré dostupné materiály. Odkážeme Vás na naši CAD a BIM knihovnu. Dozvíte se, jakým způsobem návrh zpracováváme a jak spolupráce s projekcí a montážní společností probíhá a ukážeme Vám zajímavé referenční projekty nejen v ČR. Na Vaše dotazy bude čekat nás technický zástupce prostřednictvím videohovoru nebo chatu. Podtlakové odvodnění se mnoha výhodami oproti klasickému gravitačnímu odvodnění. Ekonomické výhody přináší použití trubek o menších průměrech (při využití plného naplnění) a méně střešních vtoků. To také znamená méně prostupů střešní krytinou a eliminace možných netěsností. Dochází také k úspoře velké části kanalizace a s tím spojených zemních prací díky menšímu množství svodů ze stoupaček. Trubky jsou vedeny vodorovně pod střechou a malý počet svislých svodů dává projekci svobodu při utváření staveb.

Návrh systému podtlakového odvodnění provádí dodavatel systému pomocí speciálního softwaru na základě podkladů dodaných projektantem. Výstupem pro projektanta je pak izometrie jednotlivých větví rozvodu, výkaz výměr s cenou do projektu a technická zpráva. Společnost Nicoll poskytuje CAD a BIM knihovnu pro systém Akasison, montážní návody a videa, školení a semináře a také odborné poradenství a technickou podporu přímo na stavbě.

Vstupenka zdarma po registraci.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama