Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vana pro psy - Netypický nerezový výrobek

Představujeme atypický výrobek, který jsme vyráběli pro našeho zákazníka. Z požadavku výroby vany pro mytí psů jsme vytvořili „myčku“, ve které lze pohodlně vysprchovat svého domácího mazlíčka.

Komfort pro pejsky – pohodlí pro páníčky

Dovolujeme si Vám představit jeden z atypických výrobků, který jsme vyráběli pro našeho zákazníka. Z požadavku výroby vany pro mytí psů nebo jiných domácích mazlíčků jsme vytvořili „myčku“, ve které lze pohodlně a komfortně vysprchovat svého domácího mazlíčka, aniž by byla mokrá celá koupelna, vysprchovaný majitel a suchý, zablácený pejsek na útěku. Všichni víme, že sprchování není zrovna ta z aktivit, kterou by naši čtyřnozí souputníci zbožňovali.

Postupně vznikaly různé návrhové varianty a studie, jak by taková vana měla vypadat, aby se dalo skloubit pohodlí a funkčnost. Nakonec zvítězila varianta s nízkými nožkami, kdy je upřednostněna snadnost vstupu do vany pro pejska před nutností páníčka se k pejskovi ohnout. Pro menší plemena by přeci jen bylo komplikované vyskočit do zvýšené vany. Výsledek jsme před odesláním k zákazníkovi vyzkoušeli u nás v AZP. Prvním, kdo si vyzkoušel, jaké to je být ve vlastní psí vaně si vyzkoušela fenka Německého krátkosrstého ohaře Fany z Jiříkovských louček a podle fotografií to vypadá, že byla spokojená.

Pro bližší informace nás kontaktujte:
AZP Brno s.r.o. Tel.: +420 545 428 911
U Sýpky 555 Mob.: +420 602 570 068
Rajhradice, 664 61 E-mail: azp@azp.cz ; web: www.azp.cz


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 
Reklama