Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si konečně kameru, která splní všechny vaše požadavky

Nedělejte kompromisy. Nemusíte si vybírat mezi kompaktním, propracovaným hardwarem a funkcemi nabitým softwarem.

Inspekční kamera RIDGID SeeSnake M40 kombinuje tyto dvě důležité vlastnosti. Pevný kovový rám je oporou pro ochranný buben, v němž je navinut 40 metrový odolný, ale přesto flexibilní optický kabel, který je určen pro potrubí 38mm až 203mm. Právě vysoká mechanická odolnost tlačných kabelů vedle jejich skvělé průchodnosti potrubím, dělá RIDGID kamery bezkonkurenčními. V rámu je zasazen i dokovací systém z tvrzeného plastu pro uchycení monitoru RIDGID CS6x, který je výkonným mozkem inspekčního systému.

Jeho flexibilita poskytuje maximální komfort i při těch nejnáročnějších podmínkách. S monitorem dosáhnete vždy optimální úhel.

Je to právě monitor, který se postará o dokonalý výstup z inspekce. Díky HDR senzorem se násobí rozsah čočky, což má za následek redukování tmavých míst a získáte tak čistý a prosvětlený obraz.

TiltSense funkce umožňuje zaznamenávat sklon potrubí. Ikona na monitoru informuje v reálném čase o stavu náklonu.

Samonivelační hlava udržuje obraz vždy vodorovně, díky čemuž máte neustále přehled o situaci v potrubí.

Zabudovaná sonda přímo za hlavou kamery je zárukou přesného vytyčení pomocí lokalizátoru, který přijímá 512Hz frekvenci.

HQ SOFTWARE poskytuje možnost přehrávání monitoringu na dalším zařízení. Je kompatibilní se zařízeními iOS i Android. Monitoring je možné nahrávat přímo na USB. S programem máte k dispozici i možnost archivace, úpravy a doručování protokolů.

Díky vlastnostem systému RIDGID SeeSnake M40 jsou protokoly o monitoringu na úrovni, která ohromí Vás i Vaše zákazníky.


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 
Reklama