Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DAB.GRINDER FX kalová čerpadla s řezákem

Ponorná kalová čerpadla robustní konstrukce určená pro čerpání odpadních a splaškových vod nejen z rodinných domů, ale i větších objektů. Čerpadla jsou vybavena účinným řezacím zařízením.




Ponorná kalová čerpadla s řezákem jsou určena pro čerpání odpadních vod z kanalizací v občanském i komerčním prostředí. Čerpadla jsou certifikována podle normy pro odpadní vody EN 12050-1. Čerpadla jsou vhodná pro pevné instalace se zdvihacím zařízením nebo přenosné, pokud je umístěno na základně přímo na dně nádrže. Díky účinnému řezacímu systému jsou čerpadla vhodná pro instalace s potrubím malého průměru.

Čerpadla jsou konstruována pro rychlou údržbu díky konstruktivnímu řešení, které poskytuje snadný přístup k hlavním komponentům čerpadla. K dispozici jsou automatické verze s výkonem do 1,5 kW. Verze ATEX je k dispozici pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu. (Certifikace ATEX: II2G Ex db k IIB T4 nebo IEC EX: Ex db IIB T4 Gb).Těleso čerpadla a oběžné kolo z litiny, řezací systém z nerezové oceli AISI 630. Hřídel motoru z nerezové oceli AISI 304. Dvojitá mechanická ucpávka - SiC-SiC / SiC-C v olejové komoře, která není v kontaktu s čerpanou kapalinou, nezávislá na směru otáčení. Výtlačné připojení je k dispozici jak s přírubou, tak se závitem. Jednofázový asynchronní motor (verze MA / MNA) a třífázový motor (verze TNA). Rotor je uložen v kuličkových mazaných ložiscích.

Nepřetržitý provoz je umožněn v S1 s motorem zcela ponořeným. Provoz na sucho po dobu maximálně 10 minut. Snímače přehřátí vinutí motoru s intervenčním prahem při + 130 ° C. Kabelová průchodka s rychlým spojením zatavena v pryskyřici, napájecí kabel 07RN8-F.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama