Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

NEXT - Nová generace řady D-komfortních průtokových ohřívačů

V letošním roce 2020 přináší výrobce průtokových ohřívačů CLAGE v pořadí již 2. modernizaci řady D-komfortních elektronicky řízených průtokových ohřívačů vody.

Zaujme nejen vzhledem, ale především uživatelskou přívětivostí.
Zaujme nejen vzhledem, ale především uživatelskou přívětivostí.

Vlajkovou lodí 3. generace je model DSX Touch, který je prvním modelem, vybaveným dotykovou obrazovkou, což zajišťuje intuitivnější ovládání než bylo dosud. Předvolby teplot ohřáté vody zvlášť pro mytí rukou, sprchování, napouštění vany a mytí nádobí zůstává z dřívější řady zachováno. Nově si však díky uživatelským účtům může tyto předvolby individuálně nastavit až 8 uživatelů.

Bezpečnostní prvky, sledování veškerých provozních údajů nebo vzdálené ovládání pomocí mobilu nebo tabletu jsou z předešlé řady zachovány. Navíc DSX Touch nabízí sledování spotřeby elektrické energie a provozních nákladů formou okamžitých hodnot i přehledných statistik. Ušetřit na provoze pomůže úsporný ECO režim ohřívače, který lze kdykoliv zapnout nebo vypnout.

Jako další vychytávku, nabízí tento model automatické zastavení průtoku vody po průtoku přednastaveného objemu vody. To oceníte třeba při napouštění vany.
Méně náročným uživatelům, kteří ale vyžadují přehled o provoze spotřebičů CLAGE ve 3. generaci nabízí model DEX Next s tlačítkovým ovládáním. Uživatelské účty, veškeré statistiky provozu zde však najdete také.

Modely DCX Next a DBX Next zaujímají pozice především spolehlivých dodavatelů přesně tak teplé vody, jakou jim určíte a díky elektronickému řízení i při proměnlivém průtoku vody. Nastavení teploty vody však probíhá bez displeje a to u DCX Next tlačítkovými předvolbami a u DBX Next se volí teplota vody pod krytem na ohřívači.

 
 
Reklama