Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ekonomicky výhodná a kvalitní izolace potrubí MIRELON®

Společnost Mirel Vratimov a.s. vyrábí jedny z nejznámějších termoizolačních materiálů na českém trhu vlastní značky MIRELON®. Součásti výrobního programu tepelných izolací jsou trubice MIRELON®.

Tyto trubice z pěnového polyethylenu představují kombinaci velmi kvalitní a zároveň ekonomicky výhodné izolace. Jsou chemicky a tvarově stálé a díky jejich ohebnosti se s nimi dobře pracuje. Trubice MIRELON® se vyrábí v tloušťkách 6, 9, 13, 20 a 25 mm a mají vnitřním průměr od 6 do 134 mm. Jsou dostupné i v různých povrchových úpravách ve formě laminace zesílenou hliníkovou fólií (MIRELON® POLAR), zesílenou reflexní PET fólií (MIRELON® PET) nebo ochrannou PE tkaninou (MIRELON® STABIL). Ideální tloušťku a druh laminace vhodné pro Váš stavební záměr můžete konzultovat s našimi technology. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Novinka, která šetří čas – MIRELON® SPRINT

NOVINKOU v našem sortimentu jsou termoizolační trubice MIRELON® SPRINT se samolepicími páskami přímo na stěnách trubice. Díky tomuto vylepšení ušetříte až 80 % času při instalaci a až 90 % spojovacího materiálu jako jsou plastové sponky, lepidlo MIRELON® THERM nebo lepicí pásky (lepidlo nebo pásku budete potřebovat pouze při napojování dalších trubic).

Na co pamatovat při montáži

Při montáži trubic MIRELON® si dávejte záležet na přesnosti a důkladném utěsnění jednotlivých spojů. Nezaizolovaná kolena nebo nesprávné zaizolování ventilů a jiných částí povede k tepelným ztrátám.

Více informací o termoizolačních trubicích MIRELON® a jejich montáži najdete na webu výrobce.

 
 
Reklama