Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WTERM – ohřívače vody z českých dílen

Efektivní ohřev vody je dobrou cestou, jak ušetřit každodenní náklady. Vsaďte na české elektrické ohřívače vody od značky Wterm.

Společnost RPR-WTERM, s. r. o. působí na českém trhu už více než 20 let a specializuje se na výrobu elektrických ohřívačů vody, včetně potřebného příslušenství, pro domácnosti i firmy. Při výrobě je kladen důraz na kvalitu, spolehlivost a dlouhou životnost. Součástí služeb je také dostupnost široké sítě autorizovaných servisů.

Průtokové i zásobníkové ohřívače Wterm – výběr je široký

V nabídce společnosti Wterm naleznete elektrické ohřívače vhodné pro různý typ ohřevu:

  • Elektrické průtokové ohřívače vody
  • tlakové průtokové ohřívače
  • beztlakové průtokové ohřívače

Tento typ ohřívačů je vhodný pro zásobení jednoho nebo více odběrných míst stálým přísunem teplé vody, která se ohřívá až ve chvíli, kdy otočíte kohoutkem nebo odklopíte pákovou baterii.

  • Elektrické zásobníkové ohřívače vody
  • tlakové zásobníkové ohřívače
  • beztlakové zásobníkové ohřívače

Zahrnují malé zásobníkové ohřívače do 15 l. Voda je ohřívána v zásobníku, takže máte na jednom nebo více odběrných míst k dispozici velké množství teplé vody najednou v závislosti na objemu zásobníku.

  • Bojlery

Představují velké zásobníkové ohřívače o objemech 20–500 l. V případě potřeby je možné se domluvit na výrobě zásobníků s větší kapacitou až 2 000 l.

  • Kombinované bojlery a akumulační nádrže

Pořídit si můžete kombinované bojlery s elektrickým ohřevem a možností napojení na více topných okruhů nebo akumulační nádrže shromažďující teplo z externích zdrojů (kotel, tepelné čerpadlo, solární ohřev, ...)

Vyzkoušejte i vy spolehlivé výrobky od českého výrobce a užívejte si přísun teplé vody každý den. Ohřívače jsou vhodné pro domácnosti, do kanceláří, provozoven, dílen, do restaurací a hotelů, využít se dají i pro rekreační objekty, chaty, chalupy a další objekty, kde není možné řešit přívod teplé vody klasickým způsobem.

 
 
Reklama