Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webinář z oblasti Zdravotechniky na téma srážkové a šedé vody

Webinář 8.9.2020 je určen jak pro širokou veřejnost, tak i pro odborníky z řad projektantů, montážníků, výrobců a odborných prodejců.

CTI ČR připravil Webinář z oblasti Zdravotechniky na téma srážkové a šedé vody. Předpokládaný termín vysílání je 8.9.2020. Předpokládaný začátek vysílání v 9.30 hodin.

V průběhu živého vysílání můžete získat odpovědi na Vaše dotazy položením přímých otázek lektorovi prostřednictvím e-mailu: cti@cechtop.cz, otázky můžete poslat i předem.

Na vaše dotazy budou odpovídat Ing. Jakub Vrána, Ph.D. z Vysokého učení technického v Brně, Fakulta stavební, Ústav technických zařízení budov, předseda sekce Oborové Cechu topenářů a instalatérů České republiky a pan Ing. Karel Plotěný jednatel firmy ASIO, spol. s r.o. zástupce vedoucího ve skupinách EOV a ČAO, člen CTI ČR.

Partneři projektu:
  • Portál TZB-info je oborový zdroj informací zaměřený na stavebnictví, úspory energií a související obory nazývané souhrnně technická zařízení, informace jsou určeny jak pro širokou veřejnost, tak i pro odborníky z řad projektantů, montážníků, výrobců a odborných prodejců.
  • Společnost ASIO NEW pracuje v oboru vývoje, výroby a dodávek technologií pro čištění odpadních vod a čištění vzduchu.
  • Společnost FV Plast od začátku se specializuje na výrobu a s tím související vývoj špičkových trubek, tvarovek a armatur, které slouží pro instalaci studené a teplé vody, podlahové a ústřední vytápění, získávání obnovitelné energie a další aplikace v průmyslu a zemědělství.

Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama