Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISH 2021: společnost GROHE ruší z důvodu ochrany zdraví a bezpečnosti svou účast

Po důkladných vnitřních diskusích se dnes společnost GROHE rozhodla oznámit, že ruší svou účast na příštím ročníku ISH v roce 2021.

K tomuto obtížnému rozhodnutí vedly tři hlavní důvody – zaprvé, jako globální značka a součást skupiny LIXIL ctíme hlavní společenské hodnoty, kterými je respekt a odpovědné jednání. V souladu s úsilím vynaloženým na ochranu zdraví zaměstnanců, obchodních partnerů a zákazníků, přísnými hygienickými a bezpečnostními opatřeními během koronavirové pandemie zůstává zdraví a bezpečnost pro společnost GROHE hlavní prioritou. Pro naše zaměstnance, zákazníky a další účastníky veletrhu ISH. Zadruhé, situace kolem onemocnění COVID-19 je v Německu, a zejména v zahraničí, stále velmi nestabilní, a akce s větším počtem účastníků představují obrovské riziko. A nakonec, hygienickou strategii navrženou pořadateli veletrhu ISH považujeme za nedostatečnou.

Jonas Brennwald, CEO LIXIL EMENA a Co-CEO Grohe AG vysvětluje: „S velkou lítostí musíme zrušit naši účast na veletrhu ISH 2021, který se má konat v březnu 2021. Naši zákazníci a obchodní partneři od nás očekávají, že v rámci veletrhu představíme fantastické novinky a inovace a připravíme pro návštěvníky výjimečný zážitek plný jedinečných prezentací a osobních setkání. Za daných okolností a omezení si však takový koncept veletrhu neumíme představit.“

„Velmi nás mrzí, že nebyla vůle odložit veletrh ISH na pozdější termín,“ dodává Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International a Co-CEO Grohe AG. „Jednou z hodnot naší společnosti je odpovědné jednání. Jsme bohužel přesvědčeni, že v této krizové situaci je pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví všech zúčastněných odpovědné svou účast zrušit.“ Na základě tohoto rozhodnutí společnost GROHE rovněž zváží účast na jiných veletrzích v regionu EMENA. Další informace budou poskytnuty regionálním pobočkám.

Společnost GROHE však aktuálně pracuje na alternativním konceptu, který by nabídl našim obchodním partnerům a médiím jedinečný zážitek a možnost, jak se seznámit s našimi novinkami. Způsob, jakým bude naše značka prezentovat své budoucí inovace, bude včas oznámen.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama