Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový portál Vybero.cz bude pomáhat s výběrem produktů

Zvolíte své požadavky, odkliknete a vybíráte produkty pouze z výrobků, které odpovídají vaší představě. Ke každému zboží navíc dostanete slovní hodnocení. Přesně takto funguje nový portál Vybero.cz.

Vyznat se v záplavě internetových nabídek a marketingových textů je někdy pořádná výzva a nad výběrem vhodného produktu stráví zákazníci i několik desítek hodin. S řešením přichází portál Vybero.cz, který si klade za cíl poradit a ušetřit čas, peníze i nervy. To vše zdarma pro všechny.

Produkty srovnává interní redakce, která se tématu věnuje několik desítek hodin, studuje důležité informace, radí se s odborníky, čte názory uživatelů daných produktů a dohledává parametry výrobků, které ověřuje u výrobců zboží. Výsledkem je rozsáhlé srovnání produktů s chytrým hodnocením všech výrobků a nákupním průvodcem ke každé kategorii, který vám vysvětlí, na co se při nákupu zaměřit. Všechny potřebné informace najdete na jednom místě, ať už hledáte konkrétní zboží nebo si jen chcete nechat poradit, co je při výběru nejdůležitější a najít si ideální zboží vlastní cestou.

Výhodou portálu Vybero.cz je pokročilá možnost filtrace podle potřeb uživatelů. Stačí tedy označit své požadavky a portál vyhledá vhodné produkty. Zaměřuje se ale pouze na srovnání parametrů, srovnání cen tu nenajdete.

Beta verze projektu byla spuštěná v průběhu tohoto roku a v současné době se portál rozšiřuje o několik nových podrobně zpracovaných témat. V následujících měsících tak bude do provozu uvedena oficiální verze, kde budou přibývat další kategorie produktů.

 
 
Reklama