Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Resideo znovu uvádí značku Braukmann do svého portfolia vodních produktů

Společnost Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), přední světový výrobce a distributor systémových řešení pro komfort a bezpečnost domova, dnes oznámil znovuzavedení značky Braukmann do portfolia svých vodních produktů. Evropští zákazníci uvidí na produktech značku Braukmann již od června.

Prvními produkty, které Resideo pod touto značkou představilo, jsou armatury pro pitnou vodu – například redukční ventily a vodní filtry. Jméno Braukmann se také objeví na výrobcích pro hydronické systémy, například na vyvažovacích ventilech.

Resideo získalo společnost Braukmann už v roce 1980 od jejího zakladatele. Díky 75 letům zkušeností na evropském trhu s vodními armaturami se značka Braukmann stala uznávanou díky své spolehlivosti a kvalitě. Tyto vodní produkty fungují ve více než 18 milionech domácností a důvěřuje jim více než 100 000 instalatérů.

Resideo i nadále pokračuje v inovacích svých produktů a nově představuje vodní armatury zcela bez obsahu olova. Při zachování stejné spolehlivosti a účinnosti jsou navíc šetrné k životnímu prostředí.

„Tato událost je dalším podstatným krokem na naší Resideo cestě. Znovuzavedení našich dobře známých produktů pro pitnou vodu pod značkou Braukmann odkazuje k důležité součásti našeho dědictví, na kterou jsme hrdí, a dává nám tak možnost oslovit naše zákazníky ve větším rozsahu,“ komentuje znovuuvedení značky do portfolia Mario Moura, generální produktový ředitel Resideo pro oblast EMEA.

 
 
Reklama