Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si správný typ revizních dvířek

Podívejte se s námi na výběr správného typu revizních dvířek a seznamte se s jejich druhy.

Potřebujete revizní dvířka do stoupaček nebo k zakrytí jiných revizních či servisních prostor? K tomu výborně poslouží revizní dvířka ZAVRZ, která jsou estetická i praktická zároveň. Stačí si jen vybrat ta správná.

Typy dvířek

STANDARD KLIK

Základní varianta revizních dvířek s otevíráním tlačným způsobem KLIK je moderní a praktické řešení. Pro otevírání používá speciální konstrukci dvojitého pantu.

VODĚODOLNÁ KLIK

Varianta revizních dvířek na KLIK, která se používá na místech s keramickými obklady, na která přímo dopadá voda (např. sprchový kout).

DO ŠTUKOVÉ OMÍTKY KLIK

Varianta revizních dvířek, která se hodí na místech, kde stěna není kryta keramickým obkladem, přesto požadujete, aby byla dvířka co nejméně rušivým prvkem.

PŘÍSAVKOVÁ

Tradiční řešení dvířek s otevíráním na příchytku (přísavku). Jedná se o vývojově starší verzi, která ale umožňuje zadat výrobní požadavky v konfigurátoru e-shopu a tím vyrobit dvířka včetně rámu dle zadání, včetně vyřešení nejrůznějších atypických požadavků.

S POŽÁRNÍ ODOLNOSTÍ

Revizní dvířka s požární odolností se využívají u staveb, kde je požadavek na oddělení jednotlivých požárních úseků (obvykle se jedná o nové bytové jednotky, hotely, administrativní budovy).

Na webu společnosti ZAVRZ najdete průvodce výběrem revizních dvířek i další rady a tipy pro plánování koupelny.
ZAVRZ s.r.o.
logo ZAVRZ s.r.o.

Prodejce a výrobce revizních dvířek. Držitel patentových práv na speciální konstrukci dvojitého pantu, jež umožňuje velmi pohodlné otevírání a zavírání dvířek. Revizní dvířka umožňují snadný přístup ke stoupačkám a dalším servisním a revizním prostorám. ...

 
 
Reklama