Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hydrogeologický posudek k čistírně odpadních vod (ČOV) bez starostí

Potřebujete hydrogeologický posudek k projektu domovní čistírny odpadních vod (ČOV) a nedaří se Vám ho sehnat? Pak se stačí obrátit na naši společnost. Za Vás seženeme hydrogeologa i vyřídíme projekt.

Společnost Zakra dále pracuje na nových službách pro své klienty. Již dlouho jsme věděli, že budoucí majitele domovních čistíren odpadních vod (ČOV) trápí shánění hydrogeologa, jehož zpráva je nezbytnou součástí projektové dokumentace v případě, kdy se odpadní vody likvidují vsakem. Problém byl většinou na straně hydrogeologů, kteří jsou buď velmi zaneprázdněni nebo nemají aktuální kontakty na internetu, proto jsme se rozhodli našim klientům tuto službu zjednodušit. Nově nabízíme zajištění hydrogeologických posudků po celé České republice. Vytvořili jsme seznam všech hydrogeologů, jejichž kontakty neustále aktualizujeme a monitorujeme spokojenost našich klientů se samotnými hydrogeology.

  • Jak tedy sehnat hydrogeologický posudek k projektu domovní ČOV?
  • Stačí se s námi spojit s požadavkem na projekt čistírny
  • Vaši situaci zanalyzujeme a navrhneme ideální řešení
  • Pokud je potřeba hydrogeologický posudek poptáme několik hydrogeologů ve Vašem okolí
  • Následně Vám předložíme několik nabídek, ze kterých si budete moci vybrat
  • Pokud nastane problém, hydrogeologa zaurgujeme případně seženeme nového
  • A to nejlepší nakonec, tuto službu nabízíme k projektům samozřejmě zdarma

Pokud potřebujete projekt domovní čistírny odpadních vod a nechcete se o nic starat, pak se stačí s námi spojit a poptat u nás nezávaznou konzultaci.


Zakra s.r.o.
logo Zakra s.r.o.

Zakra je vodohospodářská společnost zaměřující se na řešení odpadních vod pro rodinné a rekreační objekty. Pomůže Vám pokud řešíte projektovou dokumentaci k domovním ČOV, kanalizačním a vodovodním přípojkám nebo třeba ke studni.

 
 
Reklama