Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Železobetonové žumpy

Nabízíme železo-betonové žumpy s dopravou po celé ČR. Díky hydraulické ruce Vám žumpu vložíme přímo do výkopu. Žumpu lze již druhý den začít plnohodnotně používat.

foto Žumpy – STAV s.r.o.

Uložení jímky

Jímky Žumpy – STAV s.r.o. se usazují na vyrovnané dno stavební jámy a zahrnují se zpravidla výkopovou zeminou. Na obsyp betonové žumpy se používá běžná zemina. Obetonování není potřebné. Uloženou betonovou žumpu možno ihned zahrnout zeminou a už druhý den začít plnohodnotně používat.

Materiál jímky

Jímky, žumpy jsou vyrobeny z kvalitního vibrovaného betonu, dodávány jsou včetne zákrytového víka, výstupového komínku a vrchního betonového deklu. Dodávají se bez nátokového otvoru, který se zpravidla zhotoví dle potřeby do stěny nebo vrchního víka či do komínku. V případě potřeby je možné zesílit vrchní desku která je průjezdná.
Všechny nádrže mají ATEST č. HK/W/0004/01/2004, technickou dokumentaci (projekt konstrukce a odolnosti) a prohlášení o shodě.

Dodávka jímky

Kompletní betonovou žumpu Vám dle požadavků dodáme už od 3 do 7 dnů. Poskytujeme 24 měsíční záruku. Montáž a osazení žumpy je zdarma.

Jednokomorové a dvoukomorové žumpy - ceník

 
 
Reklama