Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak využívat moderní technologie na toaletách

Moderní toalety nemají dotykové obrazovky a roboty na úklid jako ze sci-fi. Moderní toalety jsou hygienické, prakticky bezúdržbové, ekologické a bez zápachu. A navíc už existují.

Mise: udělat z toalet čisté a příjemné místo

Už žádný zápach, pokapaná podlaha a nekonečné sušení rukou. Žalostný stav českých toalet se v roce 2010 rozhodla změnit firma EcoStep, a na trhu se tak objevily

  • bezvodé pisoáry, které nezapáchají, neucpávají odpad a jejich úklid zabere 20 sekund denně;
  • osoušeče rukou, které vysuší ruce za 10 sekund a svádí vodu do nádrže;
  • pěnové dávkovače mýdla, bezdotykové dezinfekce a další příslušenství včetně biologických čističů.

Moderní je šetřit přírodu. Začněte s vodou a energií

Bezvodé pisoáry EcoStep P1.1 fungují díky speciálnímu povrchu i bez splachování. Oproti klasickým pisoárům tak na jednom použití ušetříte minimálně 1,5 litru vody. V provozu s 500 - 1500 návštěvníky denně to za rok dělá asi 6,5 milionu litrů vody.

Osoušeče rukou EcoStep R1.1 pak nejvíc šetří na spotřebě energie díky digitálnímu motoru. Ten fouká vzduch rychlostí 620 km/hod a jedno osušení zabere jen asi 10 sekund.

Čím více návštěvníků, tím větší úspora

Produkty EcoStep se hodí zejména do provozů s tisíci návštěvníky denně, kde moderní řešení výrazně sníží náklady. Bezvodé pisoáry EcoStep P1.1 ušetří firmám statisíce korun ročně a provoz osoušeče rukou stojí až padesátkrát míň než doplňování papírových ručníků. Navíc ušetříte na údržbě a úklidu.

Udělejte i ve vaší firmě krok do budoucnosti stejně jako obchodní centrum OC Nový Smíchov, Chodov, IKEA, Olympia, Avion a mnoho dalších.


EcoStep s.r.o.
logo EcoStep s.r.o.

EcoStep s.r.o. je výhradním distributorem a výrobcem hygienického a sanitárního zařízení a doplňků. Specializujeme se na úspory nákladů nejen na toaletách. Mezi hlavní produkty patří Bezvodý pisoár P1 a Osoušeč rukou R1 se zárukou 5 let.

 
 
Reklama