Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DAB.ESYBOX DIVER automatická čerpadla s frekvenčním měničem

Ponorná jednofázová čerpadla o průměru 185 mm s integrovaným frekvenčním měničem, tlakovou nádobou a řídicí jednotkou D.Connect Box 2 pro kompletní ovládání čerpadla přes tablet nebo chytrý telefon.


7” vícestupňové elektronické čerpadlo s proměnlivým řízením otáček jsou určena k čerpání čisté vody ze studní, jímek, nádob a cisteren. Možné použití při kompletním i částečném ponoření, nebo při čerpání na povrchu (s vhodným příslušenstvím). Jsou vhodná pro použití ke zvyšování tlaku, opětovnému využití dešťové vody, zahradničení a zavlažování v domovním prostředí. Čerpadlo může být instalováno také horizontálně. Vybaveno technologiemi PLC (PowerLine Communication) a Wi-Fi. V kombinaci se stejným čerpadlo mohou dva ESYDIVERY pracovat ve zdvojeném režimu, střídavě nebo v podpůrném režimu, když systém požaduje vyšší průtok, než by mohl být dodáván jedním čerpadlem.

K dispozici je také v provedení X s 1” vstupem a v sestavě X, která zahrnuje sací hadici v délce 1 m a plovák zabraňující nasátí nečistot ze dna. Celé čerpadlo má stupeň krytí IP 68. S příslušenstvím DOC68 (na vyžádání) je možné jej použít jako povrchové čerpadlo se stupněm krytí IP 68 pro použití pod hladinou vody.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama