Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nicoll představí na veletrhu Aquatherm nový sifon pro sprchové vaničky

TURBOFLOW XS MAGNETECH s vlisovaným těsněním funguje na principu suché magnetické klapky a je ideální pro instalaci v objektech, kde může docházet k vysychání klasických zápachových uzávěrek.

Magnetická klapka sifonu se otevírá při zvýšené hladině vody. Po odtečení vody se opět spolehlivě uzavře. Brání také zpětnému vzdutí vody i prostupu zápachu z odpadního potrubí. Vlisované těsnění na bázi je součástí těla sifonu a zaručuje spolehlivé utěsnění k sprchové vaničce. Sifon je možné díky malé výšce (pouze 66 mm) instalovat i v nízkém instalačním prostoru pod sprchovou vaničkou. Turboflow XS Magnetech je univerzální pro všechny typy i materiály sprchových vaniček. Velkou výhodou je jako u všech těsnění Nicoll velmi snadná instalace a snad ještě o něco jednodušší čištění.

Přijďte na náš stánek č. 533 v hale 5.

Zaregistrujte se na stránkách veletrhu a pro vstupenku zdarma použijte kód 2055330.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama