Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prodloužená záruka +2 měsíce zdarma. Platí do 29. února

Jen do 29. února na www.reded.cz můžete nakoupit čerpadla za loňské ceny s prodlouženou zárukou 2 měsíce zdarma. Využijte speciální nabídku.

Jako každoročně, i letos již dodavatelé avizují navyšování cen. Korekce cen probíhají obvykle od ledna do března. To samozřejmě znamená větší či menší zdražení většiny položek. Připravili jsme pro vás proto speciální akci.

Pokud máte v plánu pořídit nové čerpadlo na zahradu, vyměnit po zimě oběhové čerpadlo, nebo třeba plánujete závlahu, pravděpodobně necháváte nákup stejně jako realizaci na jaro.

Nyní si u nás můžete nakoupit zboží za loňské ceny s prodlouženou zárukou až do jara.

Jak na to?

V objednávce máte možnost využít prodlouženou záruku + 2 měsíce zdarma*./b> (* v košíku je za symbolickou 1 Kč, jinak to bohužel neumíme).

Akce platí na nákupy realizované do 29.2.2020

Takže bez obav vybírejte čerpadla, postřikovače, hadice, ... to vše na vás do jara počká a s prvním jarním sluníčkem můžete začít. Stále platí, že u nás najdete jen kvalitní výrobky, kterým důvěřujeme a víme, že vám budou sloužit.


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama