Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Děkujeme...

V Hellstein jsme v uplynulém roce zažili spoustu úspěchů i výzev. Určitě stojí za to se trochu ohlédnout. Nechme tentokrát byznys byznysem.

V Hellstein jsme v uplynulém roce zažili spoustu úspěchů i výzev. Určitě stojí za to se trochu ohlédnout. Nechme tentokrát byznys byznysem. Je samozřejmě důležitý, ale nikdy pro nás nestál na zcela prvním místě. Vše, co děláme plyne z našeho zájmu o šetrné chování k životnímu prostředí. Tyto zkušenosti a znalosti rádi předáváme dál. K tomu je potřeba vést právě ty nejmenší, pro které jsme uspořádali několik akcí, kde jsme spolu strávili spousty pěkných chvil.

Zásoby čisté vody nejsou nekonečné a měli bychom s ní co nejvíc šetřit. Jak jde snadno znečištěnou vodu zrecyklovat pomocí čističky odpadních vod a dále ji využívat, jsme ukázali školákům ze základní školy Mniší. Dozvěděli se také, z čeho tak jednoduchý nápad vznikl. Nikdo neskrýval překvapení, když se doslechli, že technologie byla původně určena pro intenzivní chov ryb.​

Protože se snažíme vychovávat o dopadech chování člověka na životní prostředí právě dospělé i děti, nemohli jsme chybět při oslavách ekologického svátku Dne Země. Jsme velmi rádi, že jsme se připojili k více než miliardě lidí ze 193 států celého světa a mohli se potkat s malými návštěvníky, se kterými jsme si užili odpoledne plné zábavných soutěží, her i poučení.

Dokonce došlo také na sportovní utkání a ne ledajaké. S dětmi jsme se jeli podívat na nádherný green na Hukvaldech a změřili síly v golfovém turnaji.

Teď už nám nezbývá nic jiného, než vám popřát příjemné prožití vánočních svátků, hodně dobrých myšlenek v Novém roce 2020, mnoho chuti do práce a zejména pevné zdraví.


Hellstein spol. s r.o.
logo Hellstein spol. s r.o.

Moderní čistírna odpadních vod STMH pro domácnost, firmy s vysokou stabilitou a účinností čištění. Bezúdržbový třístupňový systém čištění. Čistírna odpadních vod evropského výrobce s tradicí od roku 1999. Realizace řešení na klíč nebo svépomoci vždy ...

 
 
Reklama