Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Danfoss Installer App

Nový pomocník určený pro instalatéry. Nástroj, který Vám pomáhá s každodenními potřebami bez ohledu na rozsah Vašich projektů.


Informace o průvodcích instalací, nástrojích pro přednastavení, produktech Danfoss, přehledu projektu a správa – to vše na jednom místě.

Vaše osobní sada nástrojů

Víme, že máte těžkou práci a musíte dodržovat termíny. Proto jsme vytvořili aplikaci Danfoss Installer – nástroj navržený k tomu, aby vám pomáhal s každodenními potřebami bez ohledu na rozsah vašich instalačních projektů.
Usnadněte si práci. Pořiďte si aplikaci Danfoss Installer.

Aplikace Danfoss Installer byla vyvinuta tak, aby poskytovala pomoc instalatérům pracujícím na obytných i komerčních projektech. Díky neustálým aktualizacím si můžete být neustále jistí, že poskytované informace jsou přesné a aktuální.

S mobilní aplikací získáte přístup k údajům ze servisních nástrojů a zjednodušíte si práci. Všechny informace a nástroje, které potřebujete, budete mít v kapse.

Funkce a výhody

  • Instaluje se do mobilního telefonu a je vždy dostupná.
  • Skvělé nástroje, které potřebujete, na jednom místě – a jejich seznam se neustále rozrůstá.
  • Aplikace se neustále vyvíjí a můžete přispět svými návrhy prostřednictvím formuláře pro zpětnou vazbu


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama