Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová generace neovlivnitelného vodoměru Maddeo, SMARTm D

Nová generace neovlivnitelného vodoměru Maddeo, verze SMARTm D s integrovaným radiovým modulem a velmi vysokou přesností Q1=10 l/hod – H, Q1=16 l/hod – V

Nová generace neovlivnitelného vodoměru Maddeo, verze SMARTm D s integrovaným radiovým modulem a velmi vysokou přesností Q1=10 l/hod – H, Q1=16 l/hod – V

Elektronický neovlivnitelný vodoměr Maddeo, verze SMARTm D s digitálním LCD, který je určen pro přesné měření spotřeby vody v bytech a objektech s připojením DN15 jako přímá náhrada za vodoměry stavbení délky 110mm, ale i 80mm. Případně i za 130mm pro světlost DN20.

Velmi užitečnou výhodou je integrovaná anténa, takže nikde „nic“ nepřekáží. Navíc výška vodoměru oproti elektronickým vodoměrům nebo další „novým“ typům různých výrobců je nižší, a tak se vodoměr snadno „vleze“ i tam, kde je problém s vyššími typy vodoměrů. Výška dle náčrtku H=73mm.

Konstrukce vodoměru absolutně znemožňuje ovlivnění vnějším magnetickým polem, protože vodoměr neobsahuje magnetickou spojku, ale indukční snímání, které je přenášeno přímo do elektroniky. Odolnost ve vnějším prostředí je IP 68.

Nespornou výhodou je, že vodoměr SMARTm D má integrovaný radiový modul, který umožňuje dálkové odečty měřidel bez vstupu do bytu. Radiový modul komunikuje protokolem wireless MBUS 868 MHz dle 13757-4. V případě požadavku bude vodoměr vybaven komunikačním modulem LoRa nebo IoT.

Nový neovlivnitelný vodoměr Maddeo, SMART D registruje naměřené hodnoty přímo v interní paměti, v které jsou zaznamenány i alarmy jako je třeba zpětný průtok, úniky, atd. Vodoměr obsahuje baterii s životností 10+ let.


Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla
logo Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla

Společnost Maddeo CZ s.r.o - přesné vodoměry a měřiče tepla a služby pro bytové domy, v roce 2017 rozšiřuje sortiment o další významné evropské značky, které vynikají svými významnými parametry a překonávají zažité standardy.

 
 
Reklama