Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové kuchyňské dřezy GROHE v barevných provedeních

Společnost GROHE rozšiřuje svůj sortiment kuchyňských dřezů o kompozitní dřezy v barevných provedeních Granite Black (černá) a Granite Grey (šedá).

Barvy tvoří dokonalou kombinaci PerfectMatch s vodovodními bateriemi s chromovou povrchovou úpravou, povrchem SuperSteel a kolekcí GROHE Kitchen Colors. Tyto moderní kompozitní dřezy nenechávají nic náhodě a jejich jedinečné vlastnosti přesvědčí i profesionály.

Povrch odolá teplotám až 280 °C a díky jeho naprosté odolnosti vůči poškrábání jej nemohou poškodit dokonce ani ostré nože při přípravě jídla. Díky snadnému čištění dřezy zajišťují pohodlné mytí nádobí a vzhledem k velkorysé velikosti dřezu v něm lze snadno umývat i skutečně velké hrnce a nádoby. Protihluková izolace GROHE Whisper redukuje hlasitost zvuků, které vznikají při manipulaci s nádobím nebo odtékání vody, na minimum. Kompozitní dřezy jsou k dispozici s jedním, jedním a půl nebo dvěma sektory a s odtokem nebo bez něj. Díky modelům se standardní montáží a verzemi pro hloubkovou instalaci si tato produktová řada najde své místo v každé kuchyni.

Stejně jako u nerezových dřezů GROHE vyrobených ze slitin AISI 304 a AISI 316, jsou nové kompozitní dřezy vybaveny několika předvrtanými otvory na vodovodní baterii a rychlomontážním systémem GROHE QuickFix pro mimořádně rychlou a efektivní instalaci bez potřeby speciálního nářadí. Všechny dřezy z portfolia značky GROHE mají 5letou záruku.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama