Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová trubka Ter heat pump

Předizolovaný potrubní systém s integrovanými chráničkami pro vedení elektroinstalace a regulačních kabelů.

Společnost Pipelife Czech s.r.o. ve spolupráci s Terrendis - výrobcem předizolovaného potrubního systému představuje novinku v tomto sortimentu – předizolovaný potrubní systém s integrovanými chráničkami pro vedení elektroinstalace a regulačních kabelů. Výhoda: odpadá potřeba pokládky samostatných chrániček a rovněž je zvýšena ochrana vedení elektroinstalací. Vhodný pro přívod teplonosného média z tepelných čerpadel umístěných mimo vzdálené od akumulační nádrže/výměníku.
Potrubní systém je vyráběn ve dvou rozměrových variantách - Plášťová trubka 140 mm s distribučními trubkami 2 x 32 mm a plášťová trubka 160 mm s distribučními trubkami 2 x 40 mm. V rámci příslušenství jsou dodávány prachové či smršťovací koncovky pro ochranu konců potrubí.
Dodávky nejen tohoto potrubí, ale obecně všech typů potrubních systémů Terrendis jsou realizovány v požadované délce a do 7 pracovních dnů.
Pipelife Czech s.r.o.
logo Pipelife Czech s.r.o.

Společnost Pipelife Czech s.r.o. je výrobcem a prodejcem plastových potrubních systémů a zároveň i prodejcem systémů pro inženýrské sítě z produkce ostatních závodů Pipelife.

 
 
Reklama