Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úložné prostory v koupelně

Součástí koupelny jsou neodmyslitelně i její úložné prostory. Pomohou nám ukrýt hygienické potřeby, které denně používáme, a koupelna tak vždy vypadá upraveně a čistě. Při výběru se zaměřte na tři kritéria, a to na účel, dispozice a design.

Důležitá je pro vás celková dispozice koupelny. Předtím než půjdete vybírat skříňku do obchodu, naměřte si všechna místa, kam byste mohli skříňky eventuelně umístit.

Pokud máte malou koupelnu, nemá cenu vybírat zbytečně velkou skříňku, která vám zabere spoustu prostoru. Volte spíše menší skříňky pod umyvadlo či nad umyvadlo se zabudovaným zrcadlem nebo praktické závěsné skříňky. Pokud je naopak vaše koupelna velká, neváhejte se podívat i po větších kusech.

Důležitý je samozřejmě i materiál, ze kterého je nábytek vyroben. Měl by být odolný a vhodný k použití v koupelně.

Jaké jsou trendy?

Značka Laufen nedávno rozšířila oblíbenou sérii nábytku Base o novou skříňku určenou pro kolekci Ino umyvadel. Sortiment koupelnového nábytku Base je nadčasový, jednoduchý a zároveň elegantní.

Kolekce nábytku Case

Tato kolekce vyniká kompaktním, funkčním designem, který se dá snadno kombinovat s mnoha řadami koupelnové keramiky Laufen. Tato nadčasová řada nábytku se hodí do jakéhokoliv prostředí

Kolekce nábytku Boutique

Kolekce Boutique u vás v koupelně vytvoří elegantní atmosféru díky čistému zpracování a lehkosti, kterou se inspiruje u SaphirKeramik a myšlenku přenáší i do koupelnového nábytku. Všechny novinky i stálá kolekce jsou k vidění v pražském showroomu Prauge Gallery – Art of Bathrooms v blízkosti náměstí I. P. Pavlova.


 
 
Reklama