Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nechejte se uchvátit luxusní koupelnou. Můžete ji mít i vy!

Pod pojmem luxusní si většina lidí představí především něco hodně drahého. Nicméně každý si může vytvořit moderní luxusní interiér přesně na míru své peněženky.

Luxus je často otázkou estetického cítění a schopnosti umět využít prostorovou a geometrickou fantazii. Ne každému samozřejmě byla taková představivost nadělena, ale naštěstí se můžete vždy obrátit na profesionály, kteří mají s luxusními koupelnami své zkušenosti.

Luxus může mít mnoho podob

Možná sami máte představu, ale potřebujete ji takzvaně doladit. Právě pro tyto případy je ideální návštěva koupelnového studia. Zde vám mimo jiné ukáží, že jediné barvy přípustné v koupelně rozhodně nejsou jen fádní bílá a béžová. Svět je totiž tak barevný, jak si jej uděláte. A barevný zároveň neznamená přeplácaný. Luxusní koupelny mohou být laděny do mnoha barev, a přitom být velmi elegantní a oku lahodící. Základem takové koupelny jsou kvalitní obklady. Luxus může mít mnoho podob. Můžete si vytvořit:

  • Moderní koupelnu
  • Minimalistickou koupelnu
  • Wellness koupelnu

Kvalitní materiály a elegantní design

Ať už máte pro koupelnu vyhrazeny větší prostory, nebo zařizujete malou koupelnu, ve všech koupelnách vám udělají radost italské obklady s důrazem na design a detaily. V koupelnovém studiu vám dokáží navrhnout interiér s vysokou variabilitou, atraktivním designem i noblesním vzhledem, který se stane vaší oázou relaxace.

 
 
Reklama