Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka od BeF Home – koupací sudy s vnitřními kamny

Ideální odpočinek a relaxace, stylový doplněk zahrady či terasy, to jsou koupací sudy BeF. Sezóna použití je celoroční. Pořizují si je milovníci lázně pod širým nebem, ať už pálí slunce nebo sněží.

Náš koupací sud BeF není žádná obyčejná dřevěná káď. Výrobek je zhotoven z nerezových a carconových částí. Skelet koupacího sudu je vyroben z nerezi, stejně jako vnitřní ponorná kamna, lavice a víko. Na opláštění sudu je použit materiál carcon – speciální akumulační materiál, který udržuje teplotu vody.

Použitím nerezového materiálu je zaručena dlouholetá životnost koupacího sudu BeF, nepropustnost nádrže, velmi snadná údržba z hlediska čistoty a hygieny a sud je tak téměř bezúdržbový. Díky kamnům umístěným vně sudu za dřevěným roštem lze vodu ohřát z počátečních cca 15 stupňů na teplotu 38 stupňů za 1–2 hodiny.

V zimním období, kdy hladinu vody pokrývá led je doba ohřevu až 5 hodin. Záleží ale samozřejmě na okolní teplotě vzduchu a na kvalitě a množství dřeva. Jako palivo doporučujeme používat suché, tvrdé dřevo. Výběr popela lze provádět použitím vysavače na popel nebo ručním vybráním z roštu.

Do koupele je možné přidávat různé vonné oleje, esence a byliny. Pro umístění koupacího sudu BeF je jediná podmínka, a to pevný, rovný, štěrkový podklad, zasypaný pískem nebo dlažba. Sud lze rovněž zapustit do země pro snadnější přístup a odpadá tak nutnost mít schůdky.


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 
Reklama