Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S vodou zvládneme vše potřebné!

Akční nabídka čerpací techniky DAB PUMPS 2019 od společnosti IVAR CS, spol. s r.o. na nejčastěji používaná čerpadla.

Společnost IVAR CS, spol. s r.o. je již od svého vzniku distributorem čerpací techniky DAB PUMPS na českém trhu. Naším zájmem je především spokojenost zákazníka. Proto od začátku dbáme na zkvalitnění našich služeb všemi dostupnými prostředky. Výsledkem naší snahy je velmi dobré obchodní i servisní pokrytí po celé České republice. Dalším důležitým aspektem spokojenosti zákazníka je zajištění kvality našich dodávaných výrobků.

Jako již tradičně přinášíme akční nabídku na nejčastěji používaná čerpadla jako je samonasávací nebo ponorné čerpadlo s tlakovou nádobou nebo elektronickým spínačem. Tato čerpadla se pak používají na zásobování domácností, klasické zalévání nebo dnes tak moderní automatické postřikování. Zdrojem vody mohou být kopané či vrtané studny, dále sběrné nádrže dešťové vody nebo potoky a rybníky. Vzhledem k tomu bychom Vám rádi představili několik zajímavých produktů z našeho sortimentu.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama