Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v sortimentu Welt servis

Tryskové vysoušeče rukou Jet Dryer přináší revoluci ve způsobu osoušení. Baterie Donner AutoFlow ušetří v porovnání s klasickými bateriemi 30-60 % vody. Provoz je naprosto bezkontaktní, k zapnutí vody stačí vložit ruce do prostoru umyvadla.

Tryskové vysoušeče Jet Dryer®:

Tryskové vysoušeče rukou Jet Dryer přináší revoluci ve způsobu osoušení. Tato nová technologie je oproti papírovým ubrouskům ekologická, maximálně hygienická, rychlá a finančně úspornější. Ubydou vám starosti s povalujícími se ubrousky po zemi, jejich objednáváním a neustálým doplňováním.
Moderní design vysoušečů dodá vašim toaletám vyšší pocit komfortu a luxusu. Přístroje Jet Dryer navíc zajištují 100% suchou podlahu "Dry Floor" díky nádobce ve spodní části přístroje, která zachycuje odkapanou vodu.

Příslušenství: S rozšířením portfolia Jet Dryer přinášíme širší řadu jednotlivého příslušenství ke každému vysoušeči. Doporučujeme udržovat vzduchové i HEPA filtry v čistotě a provádět jejich pravidelnou výměnu za nové. Pomocí univerzálního čistícího kartáče vyčistíte snadno a rychle průtokovou trubici a zamezíte jejímu ucpání. Pro provonění prostoru toalet při každém vysoušením, je možné umístit do tryskových vysoušečů cartridge s gelovým osvěžovačem nebo osvěžující desinfekci. Celkovou údržbou a pravidelným čištěním prodlužujete životnost vysoušečů.

Super rychlý vysoušeč vlasů PROGRESS ARTH210

Jedná se o jeden z nejvýkonnějších vysoušečů vlasů na trhu. Je ideální do provozů s velkým zatížením bazény, aquaparky, wellness centra, velké umývárny apod. Proud vzduchu vychází ze 4 trysek a proudí rychlostí 58 l/s. Vysoušeč je opatřen optoelektronickým senzorem pro bezdotykovou aktivaci. Automaticky se vypíná po 150 sekundách. Uživatelům přináší maximální hygienu, komfort a úsporu času. Moderní design dobře zapadá do architektonických návrhů vybavení provozů.
Antivandal systém je oproti konkurenčním vysoušečům velkou výhodou. Plášť je z ocelového plechu s práškovým nástřikem a sušící prohlubeň z makrolonu – barevný odstín perlová šedá (RAL 9022) a perlová enciánová modrá (RAL 5025).

Držák pro nastavení výšky PROGRESS ARTH101

Tento výškově nastavitelný držák je určen pro vysoušeč vlasů ARTH210. Vysoušeč lze tak díky tomuto držáku polohovat v rozmezí 60 cm. Je opatřen spirálovou pružinou s konstatní silou, vodící lišta je z eloxovaného speciálního hliníku s celoplošně přilepeným křišťálovým zrcadlem tl. 4 mm. Kabely jsou uloženy ve skrytém vedení, což snižuje nebezpečí vandalismu. Barevná kombinace enciánová modrá/stříbrná.

Automatické vodovodní baterie DONNER®

Donner AutoFlow ušetří v porovnání s klasickými bateriemi 30-60 % vody. Provoz je naprosto bezkontaktní, k zapnutí vody stačí vložit ruce do prostoru umyvadla. Díky tomu je zcela zamezeno křížové kontaminaci bakteriemi a viry. Teplotu vody je možné pohodlně nastavit pomocí malé páčky.
Automatické baterie jsou vhodné do velmi frekventovaných provozů a míst s vysokými nároky na hygienu, jako jsou zdravotnické zařízení nebo gastro provozy. Baterie Donner AutoFlow jsou vybaveny perlátorem, který vodu provzdušňuje a snižuje průtok, tím dochází k dalším úsporám. Napájení je řešeno pomocí klasických AA tužkových baterií, není nutné natahovat napájecí kabely, a je zcela eliminováno riziko úrazu el. proudem. Při běžném provozu vydrží napájecí baterie minimálně rok.
Vodovodní baterie DONNER<sup>®</sup>-Komfortní a ekonomický způsob umývání rukou
Vodovodní baterie DONNER®-Komfortní a ekonomický způsob umývání rukou

Na veškerý sortiment se můžete podívat zde www.weltservis.cz

 
 
Reklama