Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte si 14.11. poslechnout příspěvek Nicoll v panelové diskuzi konference TZB-info

Jaký je rozdíl mezi odpadním potrubím dBlue a FRIAPHON a kdy je který z nich vhodný pro bytové domy? Jaký je cenový rozdíl oproti „obyčejnému“ HT systému? Má smysl systémy kombinovat a je to vůbec technicky možné?

Nicoll Česká republika, s.r.o. je již tradičním dodavatelem výrobků pro vnitřní instalace a sanitu, hospodaření s dešťovou vodou a venkovní odvodnění a dodává na trh také elektrotvarovky FRIALEN a tvarovky na tupo pro vodovodní, plynovodní a kanalizační sítě a průmyslové potrubní rozvody. Řada domů má předstěnové instalační prvky WC, nosné konstrukce pro montáž závěsných klozetů, kde součástí nosné konstrukce je integrovaná splachovací nádržka, která je po instalaci prvku umístěna ve stěně, instalační příčce nebo předstěně. V posledních letech se také stále častěji u domů objevují jejich podzemní nádrže na dešťovou vodu.

V panelové diskuzi zodpoví otázky TZB-info Ing. Jiří Janich, vedoucí divize vnitřních instalací a sanity.

Společnost Nicoll nabízí vícevrstvé trubky a tvarovky, které zamezují hluku v odpadní a dešťové kanalizaci jehož příčinou je odpadní voda, ale i zvuk vycházející z trubek, armatur a systému, kterým je kanalizace připevněna k budově. Která místa jsou krizová v bytovém domě a jaké má pro ně Nicoll řešení? Jaký je rozdíl mezi dBlue a FRIAPHON a kdy je který z nich vhodný? Jaký je cenový rozdíl oproti „obyčejnému“ HT systému? Má smysl a lze systémy kombinovat?

Odborníci ze společnosti Nicoll budou během celého dne k dispozici a představí účastníkům konference novinky, technické a praktické informace o produktech i referenční realizace.

Přihlaste se na konferenci Rekonstrukce a provoz bytových domů v režimu NZEB

Jaký je rozdíl mezi dBlue a FRIAPHON a kdy je který z nich vhodný? Jaký je cenový rozdíl oproti „obyčejnému“ HT systému? Má smysl a lze systémy kombinovat? nicoll glynwed
 
 
Reklama