Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Naučte se ovládat GO Install, nástroj k řešení problémů

Nástroje a tipy kdykoli potřebujete. Aplikace GO INSTALL je dostupná kdykoliv ke stažení. Získejte informace o produktech, záměně a řešení problémů vždy kdykoliv bude potřeba.

Naučte se ovládat GO Install, nástroj k řešení problémů
Nejoblíbenější prvky aplikace GO INSTALL
  • Používejte nástroj k řešení problémů pro snadnější zjištění závady - Najděte rychle řešení problematických instalatérských prací – funguje i bez připojení k internetu.
  • NOVINKA: Rychlá kalkulačka úspor - Ukažte svým zákazníkům, kolik mohou ušetřit tím, že si zvolí vysoce účinné čerpadlo. Při Vaší další návštěvě zákazníka zkuste využít Kalkulačku úspor.
  • Záměna, kdykoliv potřebujete - Vyhledejte produkt, který potřebujete - Grundfos i ostatní značky a získejte okamžitou odpověď na Vaši otázku.
  • Offline vyhledávání produktů - Kdykoliv potřebujete, naleznete informace o produktech.
  • Kalkulačka - Nastavte si vše přímo v aplikaci a spočítejte.
Získejte více informací o aplikaci a stáhněte si ji na webových stránkách firmy Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama