Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vodárna Plzeň spouští Vyjadřovací portál od CAD Studia

CAD Studio dokončilo implementaci vlastní aplikace Vyjadřovací portál ve společnosti VODÁRNA PLZEŇ. Ke spuštění nástroje pro elektronizaci a automatizaci agendy vydávání vyjádření o existenci provozovaných sítí došlo 1.9.2018.

VODÁRNA PLZEŇ spouští Vyjadřovací portál od CAD Studia

Žadatelé mohou nově podávat své žádosti o vyjádření prostřednictvím strukturovaných informací ve webovém formuláři, a to na adrese https://wvp.vodarna.cz .

Občané mohou zadávat své žádosti prostřednictvím počítače, tabletu nebo mobilu. Aplikace Vyjadřovací portál následně vyhodnotí, zdali dochází ke střetu zájmového území žadatele s provozovanými sítěmi společnosti a dle výsledku automaticky připraví potřebné podklady pro zaměstnance společnosti - tj. vytvoření vlastního vyjádření z připravených šablon ve formátu DOCX a PDF, vytvoření mapových (PNG, PDF) a výkresových (DWG, DGN) příloh se zákresem zájmového území a provozovanými sítěmi. V určitých případech jde o zcela automatizovaný proces bez nutnosti zásahu zaměstnanců a žadatel tak obdrží oficiální vyjádření do 20 minut od podání.

VODÁRNA PLZEŇ a.s. provozovatel vodovodu a kanalizace na území Plzně – města a Plzně – okolí nahradí prostřednictvím Vyjadřovacího portálu stávající zpracování žádostí k existenci podzemních sítí vodovodu a kanalizace jednotným systémem elektronickou formou. Přínosem projektu je efektivní zpracování požadavků od klientů a současně získání rychlejší, stabilnější a komfortnější aplikace pro klienty i pracovníky,“ doplňuje Sylva Chylíková, technický pracovník Vodárny Plzeň.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama